Vit chokladmousse3 dl vispgrädde
150 g vit choklad, smält
1 äggulaFyllning & garnering
200–300 g hallon, frysta eller färska
ev. florsocker GÖR SÅ HÄR1.Vit chokladmousse: Vispa grädden fluffig, men inte för fast för då blir moussen grynig. Tillsätt den vita, smälta chokladen samt äggula. Blanda försiktigt ihop allt till en slät mousse.
2. Mosa hälften av hallonen. Blanda slarvigt ner dem i moussen.
3. Lägg några hallon i botten på glasen. Skeda ner mousse i glasen och dekorera med hallon. Pudra gärna över lite florsocker på hallonen.
[caption id="attachment_50885" align="" width="860"] 1. Vit chokladmousse: Vispa grädden fluffig, men inte för fast för då blir moussen grynig. Tillsätt den vita, smälta chokladen samt äggula. Blanda försiktigt ihop allt till en slät mousse.[/caption]
[caption id="attachment_50886" align="" width="860"] 2. Mosa hälften av hallonen. Blanda slarvigt ner dem i moussen.[/caption]
[caption id="attachment_50890" align="" width="860"] 3. Lägg några hallon i botten på glasen. Skeda ner mousse i glasen och dekorera med hallon. Pudra gärna över lite florsocker på hallonen.[/caption]
En chokladpåsktårta som är makalöst god! Den mjuka, supersaftiga chokladbottnen är lätt kladdig i mitten och täckt med en härlig chokladganache. Den är helt perfekt att bjuda på i påsk! Reklam för Anthon Berg Chokladkaka med chokladganache 12 bitar 150 g smör200 g mörk choklad2 1/2 dl strösocker4 ägg1 krm salt2 dl vetemjöl Chokladganache2 1/2 …