Bloggar Lindas Bakskola Lindas mjuka kakor Okategoriserade

Bountykärleksmums

13 röster

Tips! Här har jag valt ut fina saker jag gillar! Klicka på bilderna för mer info.

bountykärleksmums7 bountykärleksmums8

BOUNTYKÄRLEKSMUMS = KÄRLEK Det här är det godaste jag bakat på länge! Saftiga, härliga chokladrutor täckta med samma fyllning som i Bounty-godis. Så galet gott! Jag älskar kärleksmums och jag älskar Bounty. Den här kakan rekommenderas starkt. MUMS, MUMS, MUMS!!!

Baka en fantastiskt god Silviakaka med glasyr & kokos. Klicka här för recept!
Baka en fantastiskt god Silviakaka med glasyr & kokos. Klicka här för recept!

Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!

Bountykärleksmums

Ca 12 bitar

3 ägg
2 ½ dl strösocker
½ dl kakao
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g smör, smält
1 dl mjölk 

Bountysmet:
50 g smör, smält
3 dl riven kokos
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl mjölk 

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.

2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.

3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.

4. Bounty: Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Rör om ordentligt.

5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.

1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.
1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och rör ner det i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Vispa ihop allt till en slät smet.
2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.
2. Häll smeten i en form, ca 24 x 24 cm eller en rund form 24–26 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. En avlång form går också bra i ungefär samma storlek.
3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.
3. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen.
5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.
5. Bred ut smeten över kakan och ställ den i kylen en stund för att stelna. Skär den sedan i rutor.

bountykärleksmums6 bountykärleksmums9

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Chokladmaränger

Spröda, maffiga, extra goda maränger med choklad i. Lyxiga!

0

Energibröd som inte behöver jäsa

Mättande, lättbakat energibröd fylld med nyttiga fröer.

0

Hembakade tekakor

Oerhört saftiga, goda matbröd som gör frukosten till dagens godaste måltid!

0

Chokladbit-kladdkaka

En kladdkaka fylld med chokladbitar – en dröm för alla chokladälskare!

0

Mjölkchokladtryffelpaj

En len, krämig mjölkchokladkolafyllning på en smulig pajbotten! Drömgod dessert!

0

Chokladkolapaj med smulbotten

Lyxig, fantastiskt god paj fylld med krämig chokladkolakräm. En riktig 10-poängare!

0

Grov filmjölkslimpa

Delikat, lättbakad limpa med rågmjöl och linfrön i degen. Den behöver inte jäsa och går fort att göra!

0

Nougattårta

Extra allt! En drömgod, lyxig nougattårta med kladdkakebotten.

0

Vit chokladkladdkaka med Daimgrädde

Kladdkaka med vit choklad och fluffig grädde med knapriga Daimbitar!

0

Kalljäst rågsiktskaka

Gör degen på kvällen, låt den jäsa i formen i kylen över natten. Grädda direkt när du vaknar!

0