Ca 12 st6 dl havregryn150 g smör, rumsvarmt1 ½ dl kokos2 tsk vaniljsocker1 ½ msk kakao½ dl starkt kaffe2 ½ dl florsocker1–2 msk vattenGarnering200 g mörk eller ljus chokladkokosGÖR SÅ HÄR1. Blanda alla ingredienserna i en bunke. Vispa ihop allt med en elvisp så att smeten blir riktigt kladdig.
2. Smält chokladen över vattenbad.
3. Rulla runda bollar i önskad storlek. Doppa dem i smält choklad och rulla dem därefter i kokos. Lägg dem på en tallrik i kylen så chokladen stelnar. Förvara bollarna i kylen.
[caption id="attachment_41395" align="alignnone" width="860"] 1. Blanda alla ingredienserna i en bunke. Vispa ihop allt med en elvisp så att smeten blir riktigt kladdig.[/caption]
[caption id="attachment_41393" align="alignnone" width="860"] 2. Smält chokladen över vattenbad.[/caption]
[caption id="attachment_41394" align="alignnone" width="860"] 3. Rulla runda bollar i önskad storlek. Doppa dem i smält choklad och därefter i kokos. Lägg dem på en tallrik i kylen så chokladen stelnar. Förvara bollarna i kylen.[/caption]