matsmart hemgjord glass

I betalt samarbete med Matsmart.se

Matsmart, hemgjord glass med endast 3 ingredienser och ca 40 % billigare ingredienser än i vanliga butiker! Jag älskar att handla på Matsmart.se!
Hemligheten till denna krämiga glass är sötad kondenserad mjölk som jag köpt på Matsmart.se. Glassen blir himmelskt god!

ERBJUDANDE 50 kr i rabatt på Matsmart.se!
Handla på Matsmart.se och använd koden:  LINDA50 och gäller fram till den 25/7 2020. Koden ger 50 kronor i rabatt vid köp för minst 350 kronor och gäller en gång per kund.

Tips! Jag har gjort denna Matsmarta glass med endast 3 ingredienser och ca 40 % billigare ingredienser än i vanliga butiker! 

Jag försöker vara sommarsmart denna sommar, dels genom att spara pengar, träffa färre människor och samtidigt tänka på miljön. Att handla på Matsmart.se är riktigt sommarsmart, alltid 20-90 % billigare pris och varorna hos dem hade annars kanske slängts. 

Ingredienserna till min härliga glass har jag beställt på Matsmart.se (förutom grädden). Matsmart.se har massor av gott godis som man kan smaksätta glassen med. Jag har använt Daim, Geisha och persikohalvor. Men gå in och kolla på Matsmart.se vilka ingredienser du vill smaksätta glassen med. Och glöm inte beställa sötad kondenserad mjölk som är hemligheten till att glassen blir så härligt krämig och god!

Grundrecept hemgjord glass:

5 dl vispgrädde
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 gram (finns hos Matsmart.se)

Smaksättning:
1 dubbel-Daim (finns hos Matsmart.se)
1 burk persikohalvor, mixade (finns hos Matsmart.se)
1 ask Geisha-choklad (finns hos Matsmart.se)

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa grädden fluffig och rör ner den kondenserade mjölken.

2. Blanda ner valfri smaksättning i grädden och den kondenserade mjölken.

3. Häll allt i en form som tål frysen och låt den stå i några timmar tills glassen är genombryts.

50 kr i rabatt!
Handla på Matsmart.se och använd koden:  LINDA50 och gäller fram till den 25/7 2020. Koden ger 50 kronor i rabatt vid köp för minst 350 kronor och gäller en gång per kund.

Överst: Daimglass, mitten: persikoglass, underst: Geishaglass. Smaksätt din glass med valfritt godis från Matsmart.se

Hos Matsmart.se kan man fynda torrvaror 20–90 % billigare än i vanliga butiker, varor som annars hade kastats. Smart både för miljön och plånboken! Nya varor kommer in varje vecka och det är så kul att hålla koll på vad som finns att beställa hem. Det finns liksom ingen hake, det finns ingen anledning att inte handla hos Matsmart. Alla vinner på det; miljön, plånboken och mina armar (som slipper bära hem tunga varor).

© 2020 Lindas Bakskola. Alla rättigheter reserverade.