Kolla in alla mina enkla och goda steg-för-stegrecept på bloggen här!
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
NYTTIGT BRÖD Hälsosamma, nyttiga brödkakor baserade på Keso och havregryn. De går bra att frysa in och är ljuvligt goda och mättande att äta med pålägg och grönsaker. Havregrynen mixar man till ett mjöl i en hushållsmaskin med knivar. Här hittar du matberedare som kan mixa havregryn till mjöl – klicka här!
MIXA HAVREGRYNEN TILL MJÖL! Här hittar du flera olika matberedare som kan mixa havregryn till mjöl. 637 kr, Royal Design – klicka här för beställning!
Mjölfria Kesotekakor
6 dl havregryn
2 tsk bakpulver
¾ tsk salt
3 dl Keso
1 ½ dl filmjölk
1. Sätt ugnen på 250 grader. Mixa havregrynen till ett mjöl i en hushållsmaskin med knivar.
3. Forma runda kakor, ca 1 ½ cm tjocka och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
4. Grädda bröden mitt i ugnen i 13–15 min. Låt dem svalna på plåten.