Bild & recept kommer från Del´s Cooking twist
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Kolla igenom alla recept i Lindas bakskola – klicka här!
Mjölfria brownies
ca 16 bitar
200 g osötad, mörk choklad (eller mörk 70 % choklad)
1 msk kakao
½ tsk bakpulver
10 st urkärnade dadlar
3 ägg
½ dl kokosolja
1 tsk vaniljpulver (vaniljsocker funkar också, men det innehåller socker vilket inte vaniljpulver inte gör)
Garnering
ev. kakao
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Mixa choklad, kakao och bakpulver i en matberedare med knivar.
2. Mixa dadlar, ägg, kokosolja och vaniljpulver i matberedaren.
3. Blanda ihop allt till en smet och häll den i en form, ca 20 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen. Pudra ev. över kakao före servering.