Bloggar Lindas Bakskola Lindas bakverk Lindas choklad Lindas långpanna recept Lindas småkakor

CHOCOLATE CHIP COOKIES I LINDAS UGNSPLÅT

15 röster

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna ugnsplåt här – klicka här!

Reklam för Lindas ugnsplåt. Beställ gärna min nya ugnsplåt här!

Min plåt har perfekta mått för ett bakplåtspapper. Ett vanlig bakplåtspapper passar perfekt i min form.

I min suveräna långpanna har jag bakat Chocolate chip cookies! Amerikanska kakor som numera är lika populära i Sverige! Dessa cookies för allra högsta betyg! Använd chokladknappar eller hackad choklad. I vanliga fall brukar man baka ut denna kakdeg till runda kakor, men det är ännu enklare att baka ut degen i min ugnsplåt och skära kakorna i rutor efter gräddningen!

Jag rekommenderar varmt att baka frallor i denna plåt som jag tagit fram för att exakt denna konstruktion är min favoritplåt! Klicka här för att beställa hem plåten och baka! Beställ gärna min nya ugnsform här – den är suverän att baka i!

Beställ gärna min favorit ugnsplåt här – klicka här!

Här hittar du fler recept som passar till Lindas ugnsplåt!

CHOCOLATE CHIP COOKIES I LINDAS UGNSPLÅT

24 st

200 g smör, rumsvarmt
1 dl strösocker
2 dl farinsocker

1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
4 dl vetemjöl
1/2 krm salt
150 g hackad choklad eller chokladknappar (mörka eller ljusa) (spara några till garnering)

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop smör, strösocker, farinsocker, vaniljsocker och ägg till en krämig massa. 

2. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop till en deg. Rör sist ner chokladen.

3. Tryck ut degen i Lindas ugnsplåt, 25 x 35 cm, klädd med bakplåtspapper. Tryck inte ut degen ända ut i kanterna för degen flyter ut under gräddningen.

4. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 14 min. 

6. Ta ut kakan. Strö över lite extra chokladknappar på kakan medan den är varm. Skär kakan i ett rutmönster med en degskrapa, pizzaslicer eller vass kniv. Låt den stelna, gärna i kylen så blir kakorna riktigt sega, knapriga och goda.

Beställ gärna min nya bakplåt här!
Här hittar du fler recept som passar till Lindas ugnsplåt!

Beställ min favorit ugnsform här – klicka här!

Tips – fler recept att baka i Lindas långpanna:
• Kärleksmums – recept klicka här
• Brytfrallor – recept klicka här
• Brytbröd – recept klicka här

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Morotsfrallor i Lindas ugnsplåt

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Reklam för Lindas bakform. Beställ min nya bakplåt här! …

2

SMULBÄRKAKA

Den här kakan slår det mesta. Den är makalöst god och består av tre komponenter: en saftig, mjuk botten, ett täcke av hallon & blåbär och en smulig topping. Hela kakan görs av samma deg vilket gör den väldigt enkel att baka. Både en mjuk kaka och smulpaj på samma gång! Reklam för Lindas ungsplåt. Beställ …

0

PAN PIZZA I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en ungsform/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna ugnsform – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

0

Tre limpor i Lindas ugnsplåt

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

0

KLADDKAKA I LINDAS UGNSPLÅT

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

0

RABARBERKAKA I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

5

KÄRLEKSMUMS I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Reklam för Lindas bakform. Beställ gärna min nya bakplåt här! Tips …

0

Brytfrallor i Lindas långpanna

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Min plåt har perfekta mått för ett bakplåtspapper. Ett …

0

Brytbröd i Lindas långpanna

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Min plåt har perfekta mått för ett bakplåtspapper. Ett …

0

FRALLOR I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ min favorit ugnsform här – klicka här! Min plåt har perfekta mått för ett bakplåtspapper. Ett vanlig …

0

PIZZARULLE

Som en baguette med pizzafyllning. Ett himmelskt gott bröd som varmt rekommenderas! Gott på buffén, picknicken eller som tilltugg till fördrinken. Den är allra godast nygräddad. Om du vill frysa in en bit av brödet så gör det direkt när den svalnat. Ta fram och tina den försiktigt i mikron och ät den ljummen. Tips! …

1

Krämig kycklingpasta allt-i-ett

Allt-i-ett – en krämig, ljuvligt god kyckling i sås som blandas med pasta. Makalöst gott! En lättlagad maträtt för både vuxna och barn! Så himla gott! Här hittar du fler goda matrecept – klicka här! Krämig kycklingpasta allt-i-ett 4 personer en näve färsk spenat600 g kycklingfilé skurna i bitarsaltchiliflakes eller curry3 dl crème fraîche, valfri …

0
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x