I samarbete med Kockens kryddor har jag ätit veckans godaste frukost! Kryddig supermüsli, naturell yoghurt och färska hallon. En ljuvlig kombination! Supermüslin är smaksatt med Kockens blå superkrydda som består av en härlig blandning av kanel, kardemumma och ingefära. Makalöst gott!
Supermüsli
8 dl havregryn
2 dl linfrön
2 dl solroskärnor
1 dl pumpafrön
1 dl sesamfrön
2 dl sötmandel, grovhackad
2 dl hasselnötter, grovhackade
1 dl kokos
1 dl torkad papaya
1 dl pekannötter, grovhackade
2 dl torkad banan
2 msk Kockens blå superkrydda med kanel, kardemumma och ingefära
(om man inte tycker om eller inte tål någon ingrediens kan man byta ut den till något annat man gillar som passar i müsli, eller bara utesluta det)
GÖR SÅ HÄR
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål eller på en plåt.
2. Pudra över Kockens blå superkrydda och rör om ordentligt. Förvara müslin i en bruk med tätslutande lock.