oreoglass8 oreoglass6 oreoglass11

Oreokakor i glass är galet gott – en perfekt kombination! Både barn och vuxna älskar denna glass och gör succé både på finare middagar och barnkalas! Lyxig, läcker, krämig glass med bara 3 ingredienser. Oreoglasstårta – klicka för recept här!

Krämig Oreoglass

ca 1,1 liter

1 burk kondenserad mjölk, sockrad/sötad (397 g)
1 pkt Oreokakor

1. Vispa grädden fluffig i en skål.

2. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

3. Skär kakorna i mindre bitar. Blanda ner dem i glassmeten.

4. Häll glassmeten i en skål eller limpform, ca 1 ½ liter eller portionera den i muggar/glass. Täck glassen med plast och ställ den i frysen tills den är genomfryst. Garnera eventuellt med en kaka nedstucken i glassen. Ta fram glassen en stund före servering.

1. Vispa grädden fluffig i en skål.

2. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

3. Skär kakorna i mindre bitar. Blanda ner dem i glassmeten.

4. Häll glassmeten i en skål eller limpform, ca 1 ½ liter eller portionera den i muggar/glass. Rör ner kakbitarna försiktigt. Täck glassen med plast och ställ den i frysen tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering.

oreoglass10 oreoglass5 oreoglass8 oreoglass7 oreoglass9