Bloggar Lindas Bakskola Lindas choklad Lindas kladdkakor Lindas mjuka kakor Okategoriserade

Kladdkaka deluxe

kladdkaka-deluxe5 kladdkaka-deluxe8 En helt otroligt god och kladdig kladdkaka med extra mycket smet! Den kan passar att serveras på vilket kalas som helst – både finare middagar, barnkalas, fikabröd till kaffet eller som lördagsmys framför tv:n. Kladdkakan innehåller en stor sats kladdkakesmet som gör bitarna extra höga och att den räcker till fler. Otroligt god och härligt kladdig! Servera gärna med en klick grädde eller vaniljglass.
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde – ljuvligt god. Klicka här för recept!
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde – ljuvligt god. Klicka här för recept!
Amerikansk mjölkchokladcookie – fantastiskt god! Klicka här för recept!
Amerikansk mjölkchokladcookie – fantastiskt god! Klicka här för recept!

Kladdkaka deluxe

12–15 bitar 200 g smör, smält 5 dl strösocker 1 dl kakao 2 krm flingsalt (eller 1 krm vanligt salt) 1 msk vaniljsocker 4 ägg 3 dl vetemjöl Garnering florsocker GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt strösocker, kakao, salt och vaniljsocker). Rör om ordentligt. Tillsätt ägg och vetemjöl och blanda ihop allt till en slät smet. 2. Häll smeten i en smord och bröad rund form med avtagbar kant, 23–24 cm i diameter (bröa med ströbröd eller kokos). 3. Grädda kakan längst ner i ugnen i 26–30 min. (Gräddningen är lite längre än en vanlig kladdkaka eftersom den innehåller mer smet. Låt den kallna i formen. Pudra florsocker över kakan före servering.
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt strösocker, kakao, salt och vaniljsocker. Rör ordentligt. Tillsätt ägg och vetemjöl och blanda ihop allt till en slät smet.
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt strösocker, kakao, salt och vaniljsocker). Rör om ordentligt. Tillsätt ägg och vetemjöl och blanda ihop allt till en slät smet.
2. Häll smeten i en smord och bröad rund form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter (bröa med ströbröd eller kokos).
2. Häll smeten i en smord och bröad rund form med avtagbar kant, 23–24 cm i diameter (bröa med ströbröd eller kokos).
3. Grädda kakan längst ner i ugnen i 26–30 min. (Gräddningen är lite längre än en vanlig kladdkaka eftersom den innehåller mer smet. Låt den kallna i formen. Pudra florsocker över kakan före servering.
3. Grädda kakan längst ner i ugnen i 26–30 min. (Gräddningen är lite längre än en vanlig kladdkaka eftersom den innehåller mer smet. Låt den kallna i formen. Pudra florsocker över kakan före servering.
kladdkaka-deluxe4 kladdkaka-deluxe3 kladdkaka-deluxe6 kladdkaka-deluxe2 kladdkaka-deluxe kladdkaka-deluxe7  

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Filmjölkslimpa utan mjöl

Saftig, hälsosam frölimpa gjord på havregryn – helt utan vanligt mjöl.

0

Lindas bakskolas nyttiga mikrochokladkaka

Mjuk, härlig, lätt kladdig chokladkaka som bara innehåller banan, ägg och kakao. Supernyttigt!

0

Chokladkyssar

Riktigt läckra färgklickar! Vita chokladkyssar är ett lättgjord och ljuvligt gott godis som bara består av två ingredienser, vit choklad och chokladlinser. Det enkla är ofta det godaste och så är det precis i detta fall! Förvara chokladen i kylskåpet. Chokladkyssar 25–30 st 100 g vit choklad 25–30 chokladlinser GÖR SÅ HÄR 1. Smält chokladen i …

0

Lindas nyttiga choklad- & banankaka i mikron

Lätt kladdig chokladkaka som bara innehåller banan, ägg och kakao. Supernyttigt, gott och mättande!

0

Kalljästa grahamsbullar

Gör degen på kvällen och grädda bröden direkt när du vaknar på morgonen. Njut av nybakade, fiberrika frallor till frukost!

0

Grahamsfrallor

Fiberrika, saftiga frallor som är mycket populära och omtyckta!

0

Äntligen! Nu kan du baka kakan med 0 kalorier!

Läs receptet med steg-för-stegbilder i Lindas bakskola – klicka på länken!

0

Ny baksuccé! Jästen som jäser på 1 minut!

Läs om hur enkelt du bakar med denna suveräna, snabba jäst!

0