Bloggar Lindas Bakskola Lindas tips & fakta Okategoriserade

Linda Andersson, Lindas bakskola intervjuas i podden Bloggbusiness

POD Lyssna på samtalet mellan mig och Linda Hörnfeldt i hennes pod Bloggbusiness. Klicka här för att lyssna!

Så här beskriver Linda Hörnfeldt poddavsnittet: Linda Andersson driver Sveriges största bakblogg, Lindas bakskola. Hon är i grunden journalist som blev hemkunskapslärare som sedan hamnade i tidningsbranschen igen. Linda har tagit en lite ovanlig väg till bloggandet, Lindas bakskola började nämligen som ett inslag i tidningen Hembakat – samma tidning som hon nu bloggar hos! Med mig nördar hon ner sig i bakkemi, delar med sig av sitt framgångsrecept och pratar om tröskeln till att vara personlig.

Lindas bakskola bloggbusiness

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Chokladbit-kladdkaka

En kladdkaka fylld med chokladbitar – en dröm för alla chokladälskare!

0

Mjölkchokladtryffelpaj

En len, krämig mjölkchokladkolafyllning på en smulig pajbotten! Drömgod dessert!

0

Chokladkolapaj med smulbotten

Lyxig, fantastiskt god paj fylld med krämig chokladkolakräm. En riktig 10-poängare!

0

Grov filmjölkslimpa

Delikat, lättbakad limpa med rågmjöl och linfrön i degen. Den behöver inte jäsa och går fort att göra!

0

Nougattårta

Extra allt! En drömgod, lyxig nougattårta med kladdkakebotten.

0

Vit chokladkladdkaka med Daimgrädde

Kladdkaka med vit choklad och fluffig grädde med knapriga Daimbitar!

0

Kalljäst rågsiktskaka

Gör degen på kvällen, låt den jäsa i formen i kylen över natten. Grädda direkt när du vaknar!

0

Kalljästa frukostfrallor

Gör degen på kvällen och låt frallorna jäsa i kylen över natten. Grädda direkt när du vaknar.

0

Morotsfrallor

Saftiga, luftiga morotsfrallor – ett favoritbröd som är ljuvligt gott!

0

Snabb pizza

Superläcker pizzabotten utan jäst!

0

Sockerfri äppelkanelglass

NYTTIGT Krämig, härlig fruktglass som är gudomligt god!

0

Nyttig äppelglass

Gör en krämig, mättande & ljuvligt god fruktglass av frysta äpplen, banan och lite mjölk. Sååå gott!

0