LYXIGA MINTPLATTOR Hemgjord After Eight är supergott, läckert och enkelt att göra! Det har blev snabbt nytt favoritgodis hemma hos mig!
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration & flera recept!
Kolla igenom alla recept i Lindas bakskola – klicka här!
Hemgjord After Eight
15–20 bitar
1 äggvita
5 droppar pepparmintolja
4 ½–5 dl florsocker
Garnering
ca 75 g mörk choklad, smält
GÖR SÅ HÄR
1. Vispa ihop äggvita och pepparmintolja med florsockret, lite i taget. Anpassa mängden så smeten blir relativt fast, men den ska gå att kavla ut.
2. Kavla ut smeten till en rektangel, ca ½ cm tunn. Strö över florsocker när du kavlar.
3. Garnering: Pensla smält choklad ovanpå mintplattan. Ställ den i kylen för att stelna. Skär kakan i rutor (låt den stå framme en stund i rumstemperatur innan så chokladen inte spricker). Förvara bitarna i en burk med lock i kylen.