KLADDKAKA fylld med chokladbitar. En superläcker, gudomligt god chokladkladdkaka full med chokladbitar! Godare än godast! Den här kladdkakan är bland det godaste man kan tänka sig! Den är fylld med chokladrutor och är något helt utöver det vanliga. En dröm för alla chokladälskare!
Kladdkaka fylld med chokladbitar
Ca 12 bitar
175 g smör
3 dl strösocker
3 ägg
¾ dl kakao
1 nypa salt
2 tsk vaniljsocker
1 ¾ dl vetemjöl
Fyllning
200 g mjölkchokladkaka (eller annan valfri sort)
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop allt till en slät smet.
2. Häll smeten i en smord och bröad springform, ca 24 cm i diameter.
3. Bryt chokladkakan i bitar.
4. Lägg ut bitarna på smeten.
5. Grädda kakan mitt i ugnen i 22–25 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den svalna i formen.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här!
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här!