Baka bröd i airfyer – fluffiga, mjuka brytbröd som är underbart goda! Nybakat bröd när det är som allra godast! Bröden går bra att frysa in! Jag skulle inte tipsa om denna airfryer om det inte var så att jag inte använde den – den är verkligen bra!!! På riktigt! Jag använder den varje dag! En suverän kökspryl som verkligen används!
REKLAM FÖR ATT BAKA FRALLOR I AIRFRYER
Jag är så glad och nöjd över min airfryer! Den är så himla bra och den drar mindre el än den vanliga ugnen, vilket är suveränt! Och barnen kan laga mat och baka i dem väldigt enkelt!
ERBJUDANDE! Jag har fixat 2 olika rabattkoder till er så ni också kan baka och laga mat i Cosori airfryer!
2 OLIKA RABATTKODER:
Jag har fixat två olika rabattkoder till er när ni beställer en Cosori airfryer:
– 15% rabatt på alla modeller + tillbehören – kod: LINDA15
eller:
– få ett gratis TILLBEHÖRSPAKET värde 999 kr – kod: LINDATB
(lägg tillbehörspaketet i varukorgen och när du trycker in rabattkoden i kassan blir tillbehörspaketet gratis) Beställ din Cosori airfyer på cosori.se – klicka här!
Här hittar du mina andra recept till airfryer – klicka här!
Rabatten gäller alla Cosori airfryer + alla tillbehör!
Man kan tillaga det mesta i Cosori airfryer, t ex
– kött
– kyckling
– grönsaker
– fisk
– potatis
– pommes frites
– baka färskt bröd
– baka kladdkaka
– koka ägg
– baka muffins och mycket, mycket mer!
Baka scones i Airfryer – recept klicka här!
BRÖD I AIRFRYER
Ca 6 st
25 g jäst
3 dl vatten, fingervarmt (mjölk funkar lika bra)
1 tsk salt
3 msk rapsolja
7–8 dl rågsikt (eller vetemjöl)
(På bilderna i detta recept har jag använt rågsikt, men det går lika bra med vetemjöl eller hälften rågsikt/hälften vetemjöl)
GÖR SÅ HÄR
1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt vatten och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt salt, olja och rågsikt, lite i taget mot slutet. Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda i några minuter. Strö över lite mjöl.
2. Låt degen jäsa i ca 40 min.
3. Forma en rund boll av degen. Tryck till den till en rund platta på ett bakplåtspapper. Gör ett hål i mitten, ca 4 cm i diameter. Dela degen i 6 bitar och nagga hål i bitarna. Låt brödet jäsa i ca 25 min innan du gräddar det.
4. Grädda brödet i ca 20 minuter i 170 grader. Njut av nybakat bröd. Går bra att frysa in.