Den knapriga Daimen är en perfekt, supergod kombination till den krämiga fudgen! Ska du bara göra en fudge denna jul så rekommenderar jag denna! Den går snabbt att göra och innehåller få ingredienser.
Följ mig gärna på Instagram: lindasbakskola och på Facebook: lindasbakskola
Daimfudge bars
Ca 40 bitar
400 g mörk choklad
25 g smör
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad)
2 dubbel-Daim, hackad
GÖR SÅ HÄR
1. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad.
2. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt smeten svalna något så Daimen inte smälter i smeten (men inte för länge för då börjar smeten stelna).
3. Blanda försiktigt ner Daimbitarna (spar lite till garnering).
4. Bred ut smeten i en form, 24 x 32 cm, klädd med bakplåtspapper (eller i två mindre formar, ca 12 x 16 cm). Strö över resten av Daimbitarna. Skär fudgen i avlånga bitar.