ÄLSKADE KANELBULLE Smaken av kanelbulle är bland det godaste som finns. Och den här kladdkakan är verkligen oemotståndlig! Den smakar kanelbulle, den är kladdig och den är superenkel att göra! En perfekt dessert eller fikabröd som man snabbt slänger ihop av ingredienser man oftast har hemma.
Den här kanelbullekladdkakan är en stor favorit! Sååååå grymt god och alltid ett uppskattat fika!
Baka en magiskt god kanelbullesockerkaka – klicka här för recept!
Kanelbullekladdkaka
150 g smör
2 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 tsk kanel
½ krm salt
2 dl vetemjöl
3 ägg
Garnering
pärlsocker
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en smet.
2. Häll smeten i en springform, ca 23 cm, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad. Strö över pärlsocker.
3. Grädda kakan mitt i ugnen 20–23 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Känn med en provsticka. Låt kakan svalna i formen. Servera gärna med vispad grädde.