FYLLD BAGUETTE. Baka egen baguette eller köp en färdig som jag gjorde denna gång. Fylld baguette är galet gott som kan serveras som tilltugg till ett glas bubbel, en drink, till middagen, på buffén, ta med den på picknick eller ät den till en fräsch sallad. Den här baguetten gör alltid succé bland gästerna!
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)
FYLLD BAGUETTE
1 st
1 baguette
4 dl riven ost eller 2 st mozzarella
8 skivor skinka, salami eller vegetariskt alternativ
1–2 tomater, skivade
oregano, torkad och/eller färsk (eller annan färsk krydda)
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 250 grader. Skär en djup skåra längs med hela baguetten.
2. Lägg hälften av den rivna osten i botten på baguetten. Stick ner skinkskivor och tomatskivor ovanpå.
3. Lägg över resten av osten. Krydda med färsk/och eller torkad oregano.
4. Grädda baguetten längst ner i ugnen i ca 5 min eller tills osten smält och börjat bubbla lite. Servera genast.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!