TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Saftiga, underbart goda laxbiffar som är enkla att tillaga. De smakar ljuvligt gott!
Laxbiffar
Ca 6 st
4 laxfiléer 1 citron, rivet skal 1/2 kruka dill, hackad 2 ägg salt svartpeppar Stek i smör (eller olja), men smör ger en härlig smak. | |
GÖR SÅ HÄR
- Skär laxfiléerna i små, små bitar.
2. Riv citronskalet fint.
3. Hacka en halv kruka dill.
4. Blanda ihop lax, citronskal, dill, ägg, salt och peppar i en skål.
5. Värm upp en stekpanna på medelvärme. Klicka ut biffar, ca 2 cm tjocka i stekpanna. Låt de steka i några minuter på varje sida, tills de får en gyllenbrun färg. Vänd försiktigt. Sänk värmen om de får för mycket färg så de inte bränns.
Servera gärna med romsås, kokt potatis, potatismos, ris eller bulgur och en sallad.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Ser så gott ut, ska prova till helgen, får bli påskmenyn.👍
Jättegott
Jättegott! Vi brukar ha den med Hovmästarsås.