Bloggar Lindas Bakskola Lindas choklad Lindas kladdkakor Lindas mjuka kakor

mikrokladdkaka 1 minut

511 röster
Mikrokladdkaka på bara en minut.

Mikrokladdkaka är nästan trolleri. Blanda ihop ingredienserna i en skål, släng in den i mikron och poff så har du en underbar kladdkaka.
Tips! Baka en stor, vanlig mikrokladdkaka på 4 minuter – klicka här för recept!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här). https://youtu.be/w0PE8VFE-V4

MIKROKLADDKAKA PÅ 1 MINUT

1 kopp

1 msk smör, smält 
2 msk strösocker
2 tsk kakao
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 msk vetemjöl
2 msk mjölk

GÖR SÅ HÄR
1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.

2. Häll smeten i en kaffekopp (eller en portionsskål). Fyll den inte mer än ¾ för annars rinner det över under gräddningen.

3. Kör koppen i mikron i 45–60 sekunder (beroende på min mikros effekt). Kör inte för länge då blir den torr som sockerkaka. Ät direkt! Servera gärna med vispgrädde och bär.

Här hittar du fler recept med ljuvligt goda, enkla mjuka kakor – klicka här!

TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!)

Här hittar du fler recept med ljuvligt goda, enkla mjuka kakor – klicka här!

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Monica Danell
Monica Danell
3 år sedan

enkel och god

Amanda
Amanda
2 år sedan

Så god den var! Unnade mig precis den här efter en hel dags plugg ! Byte dock ut strösockret till muscovadosocker samt Skippad saltet i och toppade med flingsalt efter gräddning.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

pizzasallad

PIZZASALLAD RECEPT En klassisk pizzasallad är ett givet tillbehör till pizza. Men en pizzasallad är också ljuvligt gott till kötträtter, kyckling och vegobiffar. En pizzasallad kan förvaras i flera dagar i kylen så den är perfekt att ta fram till flera middagar under veckan. Du kan öka mängden dressing och kryddor i din pizzasallad om …

1

BRYTBRÖD I PAJFORM

Klicka här för att beställa min nya bok: Lindas julbak! BRYTBRÖD I PAJFORM Brytbröd blir oerhört saftigt när frallorna jäser ihop med varandra. Bryt en fralla från ditt brytbröd och njut av det saftiga, mjuka brödet till frukost, på buffén, som tillbehör till middagen eller ta med på picknick. Tips: Kalljäs brödet i kylen över …

1

råstekt potatis recept

Råstekt potatis är lyxigt, lättlagat och ljuvligt gott. Råstekt potatis är underbart gott! Råstekt potatis passar till det mesta; kött, kyckling, vegomat och grönsaksrätter. En riktig potatisfavorit som gör hela måltiden festligare. Råstekt potatis kan ätas både till vardag och fest. TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) Gott till potatisen: Guacamole – klicka här!Stekt avocado – klicka …

0

Havrebollar i rutor

Havrebollar i rutor är lika gott som bollar, men går snabbare att göra. Tips! Baka nyttiga chokladbollar utan socker – klicka här för recept! Havrebollar i rutor – när man inte orkar rulla, då trycker man bara ut smeten på ett bakplåtspapper och skär dem i rutor. Smart, lika gott och bitarna blir riktigt snygga också. Jag …

0

SNABBA Bakpulverfrallor

SNABBA BAKPULVERFRALLOR Mjuka bakpulverfrallor med en lite knaprig yta som man snabbt och enkelt bakar eftersom de inte behöver jäsa. Totalt tar det bara ca en kvart att baka dessa bakpulverfrallor. Dessa bakpulverfrallor innehåller bara 4 ingredienser! TIPS! Följ mig gärna Lindas bakskola på  Instagram (klicka här, eller Facebook (klicka här). Tips! Baka ljuvligt goda 4-minutersbröd i stekpanna …

0

Citronpajkladdkaka

CITRONPAJKLADDKAKA – En av de godaste kakor jag bakat! Galet, fantastiskt god citronpajkladdkaka som är den perfekta desserten eller tårtan på ett kalas! Den spröda frasiga pajbottnen i kombo med den sötsyrliga citronkladdkakefyllningen är magisk! Tips! Baka en ljuvligt god, klassisk citronkladdkaka – klicka här för recept! TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) Citronpajkladdkaka 12 bitar …

0

Äppelkaka recept

Mjuk, underbar äppelkaka. En ljuvligt god, saftig & mjuk äppelkaka som är en storfavorit! Ett klassiskt recept på äppelkaka som är väl beprövat och ett av de godaste i sin genre. Denna äppelkaka är ett favoritrecept som bakas väldigt ofta hemma hos mig. TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) ÄPPELKAKA RECEPT Ca 12 bitar 2 …

1

Bakpulverfrallor med frön

BAKPULVERFRALLOR MED FRÖN Perfekt frukostbröd när man vill ha nybakat bröd snabbt. Dessa bakpulverfrallor är mycket enkla att baka, de bakas med bakpulver och behöver inte jäsa. Den totala baktiden är ca 15 min. Bakpulverfrallorna är underbart goda och kan frysas in. Baktips! Baka en saftig, mycket lättbakad bakpulverlimpa – klicka här för recept! TIPS! …

0

PANNKAKOR MED HAVREGRYNSGRÖT

Nyttiga, supergoda pannkakor med havregrynsgröt som innehåller få kolhydrater per pannkaka. Mycket mättande, smarriga och lätta att steka. Pannkakor med havregrynsgröt kan ätas till frukost, lunch, mellis och innan och efter träning. Som gröt, men med ägg i. Servera gärna med bär, sylt eller äppelmos. Baktips! Baka havregrynsgrötfrallor med havregrynsgröt i degen! Klicka här för …

0

Tomatsoppa recept

TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) Klassisk, supergod tomatsoppa! Ett lättlagat favoritrecept på tomatsoppa som är en perfekt vardagsrätt eller servera som förrätt till helgmiddagen. Servera gärna tomatsoppan till en nybakad baguette (recept klicka här) eller nybakade frallor (recept klicka här). Du kan förvara din tomatsoppa i ett par dagar i kylen eller frys in …

0

VEGANSKA BAKPULVERFRALLOR

Veganska bakpulverfrallor som inte behöver jäsa. VEGANSKA BAKPULVERFRALLOR Supergott frukostbröd när man vill baka bröd till frukost – snabbt! Dessa veganska bröd är enkla att baka och behöver inte jäsa. Baktid: ca 15 min. Går bra att frysa in. Mattips! Gör supergoda veganska pannkakor – klicka här för recept! TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) veganska BAKPULVERFRALLOR …

0

ciabatta recept

Ciabatta recept. Ciabatta är ett italienskt bröd som jäser länge för att få en rustik konsistens med luftbubblor i brödet. Ciabattan har en knaprig skorpa och ett mjukt inre med luftbubblor i inkråmet. En ciabatta delas på mitten och äts med smör och ost eller annat gott pålägg.  TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) Ciabatta …

0
2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x