NYTTIGA KESOFRALLOR MED HAVREMJÖL. Baka bröd utan vetemjöl. Keso, havremjöl och ägg är grunden i dessa otroligt saftiga och goda bröd. Och de behöver inte jäsa. Mycket enkla att baka!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här! TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) |
Kesofrallor med havremjöl
Ca 14 st |
11 dl havremjöl 1 tsk salt 1 msk bakpulver 500 g Keso (valfri fetthalt) 7 ägg 2 dl vatten |
GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda havremjöl, salt och bakpulver i en bunke. Rör om ordentligt. 2. Tillsätt Keso, ägg och vatten. Rör om ordentligt till en kladdig deg. 3. Forma ca 14 frallor med två matskedar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper (två plåtar behövs). 4. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 20 min. Låt dem svalna på plåten. Låt bröden kallna helt innan du skär isär dem med en kniv. |
Detta var riktigt gott bröd 🤗 tack för receptet!