Nyttiga hallonmuffins utan mjöl, socker eller smör. Dessa ljuvligt goda muffins är gjorda av banan och ägg. De blir otroligt fluffiga och goda och är mycket lätta att baka.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här!
Nyttiga hallonmuffins
Ca 10 stycken
2 bananer
2 ägg
1/2 tsk bakpulver
30 hallon (3 hallon i varje muffins)
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 250 grader. Mixa ihop bananer, ägg och bakpulver till en smet.
2. Fördela smeten i 10 muffinsformar.
3. Lägg 3 hallon i varje muffins.
4. Grädda muffinsarna mitt i ugnen i ca 7–9 minuter.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här!
Mina sjunker bara när jag tar ut dem ur ugnen o blir platta.
Testat 2 gånger nu.
Vet inte vad jag gör för fel.