Bloggar Lindas Bakskola Lindas bakverk Lindas desserter Lindas långpanna recept Lindas mjuka kakor

Vaniljsmörgömma i Lindas ugnsplåt

17 röster

Den här kakan är fylld med vaniljsmörgömmor. Det gör den makalöst saftig och god! Den kanske inte ser så jätterolig ut när man tittar på den, men jag lovar, den är helt underbar. Vaniljsmörgömmorna gör kakan ljuvlig! Jag har bakat den i min nya ugnsplåt och receptet är perfekt anpassat till denna plåt!

Reklam för Lindas ungsplåt. Beställ gärna min nya bakplåt här!

Min nya ugnsplåt är helt perfekt att baka i! Både mjuka kakor, bröd, tårtor och massor av andra bakverk! Beställ gärna min nya bakplåt här!

LINDAS NYA UGNSPLÅT – FAKTA KLICKA HÄR!
Jag har tagit fram en ungsform/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna ugnsform – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad i hela kakan och det är lätt att skära likadana snygga bitar när kakan har raka kanter.

FAKTA
Lindas Favoritplåt” är den perfekta långpannan med spikraka kanter i måtten 25 x 35 cm som passar de flesta ugnar. Den har allt raka kanter, lätt i vikt, lagom stor, perfekt till bakning men också till matlagning. ”Lindas bakskola” pryder i fin gravyr på undersidan. ❤️ Läs mer om plåten här!

Här hittar du fler recept som passar till Lindas ugnsplåt!

Vaniljsmörgömma i Lindas ugnsplåt

Vaniljsmörgömmor
100 g smör, kylskåpskallt
1 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker

Smet
3 ägg
3 dl strösocker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
100 g smör, smält
1 1/2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl

Garnering
2 msk pärlsocker

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 200 grader. 

2. Vaniljsmörgömmor: Mosa ihop alla ingredienserna med en gaffel. Klicka upp små kulor på en tallrik. Ställ den i frysen medan du gör smeten.

3. Vispa ägg och strösocker pösigt. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker, smör, mjölk och vetemjöl. Vispa ihop allt till en slät smet.

4. Häll smeten i Lindas ugnsplåt, 25 x 35 cm täckt med bakplåtspapper. 

5. Ta fram smörkulorna ur frysen och lägg den över smeten. Strö över pärlsocker.

6. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 25 min. Låt den svalna i formen. 

7. Skär kakan i rutor. Ät rutorna som de är eller servera med en klick vispgrädde eller vaniljsås.

Här hittar du fler recept som passar till Lindas ugnsplåt!

Beställ gärna min nya bakplåt här!

Beställ gärna min nya bakplåt här!

Här hittar du fler recept som passar till Lindas ugnsplåt!

Tips – fler recept att baka i Lindas långpanna:
• Kärleksmums – recept klicka här
• Brytfrallor – recept klicka här
• Brytbröd – recept klicka här
• Klassiska frallor – recept klicka här

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

Fler recept...

LJUSA KÄRLEKSMUMS I LINDAS UGNSPLÅT

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Reklam för min nya ugnsplåt. Beställ gärna min suveräna ugnsplåt här – klicka här! Här får ni ett underbart …

0

TEKAKOR I LINDAS UGNSPLÅT

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Reklam för Lindas bakform. Beställ min nya bakplåt här! …

0

CHOCOLATE CHIP COOKIES I LINDAS UGNSPLÅT

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna ugnsplåt här – klicka här! Reklam för Lindas ugnsplåt. Beställ gärna min nya ugnsplåt …

0

Morotsfrallor i Lindas ugnsplåt

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Reklam för Lindas bakform. Beställ min nya bakplåt här! …

2

SMULBÄRKAKA

Den här kakan slår det mesta. Den är makalöst god och består av tre komponenter: en saftig, mjuk botten, ett täcke av hallon & blåbär och en smulig topping. Hela kakan görs av samma deg vilket gör den väldigt enkel att baka. Både en mjuk kaka och smulpaj på samma gång! Reklam för Lindas ungsplåt. Beställ …

0

PAN PIZZA I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en ungsform/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna ugnsform – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

0

Tre limpor i Lindas ugnsplåt

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

0

KLADDKAKA I LINDAS UGNSPLÅT

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

0

RABARBERKAKA I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Formen leder värmen helt jämnt och gräddningen blir jämnt gräddad …

5

KÄRLEKSMUMS I LINDAS LÅNGPANNA

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Reklam för Lindas bakform. Beställ gärna min nya bakplåt här! Tips …

0

Brytfrallor i Lindas långpanna

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Min plåt har perfekta mått för ett bakplåtspapper. Ett …

0

Brytbröd i Lindas långpanna

Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form! Beställ gärna min suveräna form här – klicka här! Min plåt har perfekta mått för ett bakplåtspapper. Ett …

0
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x