Bakad potatis, Keso och grönsaker är en ljuvligt god kombination! En mycket lättgjord, snabb maträtt som man aldrig tröttnar på. Dessutom är den nyttig!
Bakad potatis & Keso
Du behöver
bakpotatis (oskalad) (Det går bra även med vanliga potatisar, modell större)
Fyllning
Keso
majs
rödlök
paprika
gurka (eller andra valfria grönsaker)
GÖR SÅ HÄR
1. Stick några hål i potatisen med en potatissticka.
2. Kör potatisen på högsta effekt i 10–15 minuter, beroende på storlek. Den ska vara ordentligt mjuk rakt igenom. Om du kör flera potatisar på en gång tar det längre tid.
3. Skär ett kryss i potatisen med en vass kniv. Tryck ihop den med fingrarna från sidorna så att krysset öppnar sig. Fyll med några skedar Keso och hackade grönsaker.
Tips! Servera en fräsch, ljuvligt god Mangosalsa till köttfärssåsen! Klicka här för recept!
Middagstips! Pulled pork gryta! Nyttig, smakrik och underbart god! Klicka här för recept!
Tips! Kesosallad – ljuvligt gott! Klicka här för recept!