Nyttiga bananmuffins utan varken vetemjöl eller socker! Supergoda, hälsosamma muffins med smak av kanel. Ett suveränt recept på muffins som kan ätas till frukost, mellis och till fikat!
Här hittar du fler recept utan socker – klicka här!
Bananmuffins (utan vetemjöl)
8 st
2 bananer
2 dl havregryn
3 ägg
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Smula sönder havregrynen med fingrarna i en skål.
3. Mosa bananerna.
4. Blanda ihop alla ingredienser till en smet.
5. Klicka ut smeten i 8 muffinsformar på en plåt.
6. Grädda dina muffins mitt i ugnen i ca 15 minuter.
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här!
TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde!
Tips! Följ Lindas bakskola NYTTIGA RECEPT konto på Instagram – klicka här!
Hej Linda och Tack för alla dina recept! Jag undrar om man kan använda havregryn från Gyllenhammars? Den är mer finmald än vanlig ☺️ tack på förhand dessa ska testas då jag har en son med diabetes så älskar jag verkligen dina diabetes recept tack!!