Bloggar Lindas Bakskola Lindas mjuka kakor Okategoriserade

Nutellabrownies

nutellabrownies4

Ljuvligt goda Nutellabrownies! Så galet goda! De här godingarna kan man inte få nog av och kan ätas som de är till fikat eller servera dem med bär, vispgrädde eller glass så har du en lyxig, god dessert!

Vit chokladkladdkaka med hallongrädde – klicka här för recept!
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde – klicka här för recept!
Enkla browniebakelser – klicka här för recept!
Enkla browniebakelser – klicka här för recept!

Nutellabrownies

Ca 16 st

150 g smör, smält
2 ¾ dl strösocker
¾ dl kakao
1 krm salt
2 tsk vaniljsocker
1 ½ dl vetemjöl
2 ägg
1 dl Nutella 

Garnering
florsocker
ca 2 msk Nutella

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ihop det smälta smöret, socker, kakao, salt och vaniljsocker. Tillsätt vetemjöl, ägg och Nutella. Blanda ihop allt till en slät smet.

2. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 14 x 22 cm.

3. Grädda kakan mitt i ugnen i 20–25 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den kallna i formen. Pudra över florsocker. Värm Nutella i mikron och ringla den över kakan.

1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ihop det smälta smöret, socker, kakao, salt och vaniljsocker. Tillsätt vetemjöl, ägg och Nutella. Blanda ihop allt till en slät smet.
1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ihop det smälta smöret, socker, kakao, salt och vaniljsocker. Tillsätt vetemjöl, ägg och Nutella. Blanda ihop allt till en slät smet.
2. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 14 x 22 cm.
2. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 14 x 22 cm.
3. Grädda kakan mitt i ugnen i 20–25 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den kallna i formen. Pudra över florsocker. Värm Nutella i mikron och ringla den över kakan.
3. Grädda kakan mitt i ugnen i 20–25 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den kallna i formen. Pudra över florsocker. Värm Nutella i mikron och ringla den över kakan.

nutellabrowniesutvald nutellabrownies5

Kommentarer inaktiverade.

Du kanske också gillar...

Fler recept...

Mjölkchokladglass

Lättgjord, krämig glass med hackad mjölkchoklad – så galet god!

0

Schweizernötglass

Drömgod, snabbgjord & krämig glass med hackad schweizernötchoklad! Fantastiskt god!

0

Daimglass

Den knapriga Daimen i den krämiga glassen är en gudomligt god kombination. En perfekt dessert!

0

Krabbelurer med hallon

Krabbelurer, pösplättar, skrabbelucker, kaffeplättar eller snoobelurer som de också kallas smakar allra bäst nygräddade! Servera dem gärna med mosade bär, lättvispad grädde eller sylt.

0

Amerikanska pannkakor

Tjocka, luftiga och suveränt goda plättar som är goda till frukost, lunch eller mellis!

0

Krabbelurer med jordgubbsmos

Krabbelurer är som en blandning mellan plättar och muffins. Servera dem gärna med bär och vispgrädde.

0

Solskensbullar

Sååååå grymt goda, härliga bullar fyllda med vaniljkräm i mitten.

0

Brownietårta med mjölkchokladkolakräm

En riktigt lyxig, läcker chokladtårta med en fantastiskt god mjölkchokladkolakräm på toppen. En riktig tiopoängare!

0

Saftig citronsockerkaka

Mjuk härlig kaka med en frisk, fräsch citronsmak – en riktig favoritkaka!

0

Vit chokladsockerkaka

Vit choklad i sockerkakan är gudomligt gott!

0

Saftig sockerkaka

En riktigt riktigt mjuk, saftig och härlig kaka – underbart god till fikat.

0