TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här)
Dammsugare/punschrullar
4 dl valfria kaksmulor (jag använde 2 dl cookies + 2 dl sockerkakssmulor)
4–6 droppar arrakessens
1 dl florsocker
1 dl smör, rumsvarmt
2 msk kakao
Garnering
200 g grönt marsipanlock (eller annan färg)
100 g mörk choklad
GÖR SÅ HÄR
1. Mixa kakorna till smulor. Tillsätt arrakessensen under mixningen.
2. Mixa florsocker, smör och kakao och blanda ihop det med smulorna till en kladdig deg. Ställ den i kylen en stund.
3. Rulla 2 längder av smeten, ca 2 cm tjocka.
4. Rulla in längderna i marsipan och fäst ihop dem försiktigt på undersidan.
5. Skär längderna i bitar, 4–5 cm långa.
6. Smält chokladen över vattenbad.
7. Doppa ändarna i choklad.
8. Lägg dem på ett bakplåtspapper och låt chokladen stelna i kylen.