Mikrokladdkaka är nästan trolleri. Blanda ihop ingredienserna i en skål, släng in den i mikron och poff så har du en gudomligt god kladdkaka.
[caption id="attachment_56722" align="" width="406"] Supersaftiga muffins med läcker chokladgömma – klicka på bilden för recept![/caption]
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här).
Mikrokladdkaka på 1 minut
1 kopp1 msk smör, smält 2 msk strösocker1 msk kakao1 nypa salt½ tsk bakpulver2 msk vetemjöl2 msk mjölkGÖR SÅ HÄR1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.
2. Häll smeten i en kaffekopp (eller en portionsskål). Fyll den inte mer än ¾ för annars rinner det över under gräddningen.
3. Kör koppen i mikron i ca 1 min. Ät direkt! Servera gärna med vispgrädde och bär.
[caption id="attachment_57561" align="" width="860"] 1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.[/caption]
[caption id="attachment_57572" align="" width="860"] 2. Häll smeten i en kaffekopp (eller en portionsskål). Fyll den inte mer än ¾ för annars rinner det över under gräddningen.[/caption]
[caption id="attachment_57573" align="" width="860"] 3. Kör koppen i mikron i ca 1 min. Ät direkt! Servera gärna med vispgrädde och bär.[/caption]
Äppelkaka i långpanna. Ett klassiskt, riktigt gammalt recept som jag bakat sedan jag var liten. Jag kunde receptet utantill redan som 10-åring. Och sedan dess har jag bakat denna äppelkaka ett par gånger varje år. Så receptet är väl beprövat kan jag lova! Sååå himla god kaka som håller sig fräsch och saftig i flera dagar …
Jag har tagit fram en långpanna/bakform som är helt perfekt att baka bröd, bullar och mjuka kakor i. Den har de perfekta måtten och jag kommer dela massor av bra recept som ni kan baka i denna form!Reklam för min nya ugnsplåt. Beställ gärna min favorit ugnsplåt här – klicka! Här får ni ett underbart gott recept …