mugcake4 mugcake6

Kladdkaka i kopp! På 1 minut gör man världens enklaste, godaste dessert! En superläcker, god muggkaka som görs i mikron med härlig chokladsmak! Toppa den med vispad grädde och färska eller frysta bär.

Ljuvligt god mangokladdkaka – klicka på bilden för recept!

Ljuvligt god mangokladdkaka – klicka på bilden för recept!

TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här)Facebook (klicka här).

Mug cake

1 kopp

1 msk smör, smält 
2 msk strösocker
1 msk kakao
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 msk vetemjöl
2 msk mjölk

GÖR SÅ HÄR
1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.

2. Häll smeten i en kaffekopp (eller en portionsskål). Fyll den inte mer än ¾ för annars rinner det över under gräddningen.

3. Kör koppen i mikron i ca 1 min. Ät direkt! Servera gärna med vispgrädde och bär.

1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.

1. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål.

2. Häll smeten i en kaffekopp (eller en portionsskål). Fyll den inte mer än ¾ för annars rinner det över under gräddningen.

2. Häll smeten i en kaffekopp (eller en portionsskål). Fyll den inte mer än ¾ för annars rinner det över under gräddningen.

3. Kör koppen i mikron i ca 1 min. Ät direkt! Servera gärna med vispgrädde och bär.

3. Kör koppen i mikron i ca 1 min. Ät direkt! Servera gärna med vispgrädde och bär.

mugcake5