hasselbackspotatis med flingsalt
Hasselbackspotatis – en mycket god, festlig potatis i spröda skivor som sitter ihop i botten. Enkel att tillaga, en riktig klassiker som passar till det mesta, både vardag och fest. Hasselbackpotatisen är kryddad med salt och ströbröd. TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) Tips! Blanda ner en pressad vitlöksklyfta i det smälta smöret. Det är …
Sirapsbröd i pajform
SIRAPSBRÖD Ett underbart, supersaftigt bröd som jag bakar väldigt ofta. Brödet blir verkligen superläcker, mjukt, fluffigt och gott! Sirapsbröd är ett favoritbröd som håller sig färskt länge och passar alla tillfällen, frukost, till buffén, utflykten, mellanmål m m.TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du alla nya recept i ditt flöde! Tips kalljäsning!Strunta i …
KESOBRÖD utan mjöl
KESOBRÖD utan vetemjöl som har en lite pannkaksliknande konsistens, men det är supergott! Och varje skiva innehåller bara 4 ½ kolhydrater. Det här brödet innehåller även protein vilket är bra att få i sig till frukost. 54 kolhydrater för hela smeten4,5 kH per brödbit KESOBRÖD utan mjöl 12 bitar 5 ägg500 g Keso, 3 procent2 …
Supermüsli
Hemgjord müsli kryddad med Kockens blå superkrydda med kanel, kardemumma och ingefära. Makalöst gott! I samarbete med Kockens kryddor har jag ätit veckans godaste frukost! Kryddig supermüsli, naturell yoghurt och färska hallon. En ljuvlig kombination! Supermüslin är smaksatt med Kockens blå superkrydda som består av en härlig blandning av kanel, kardemumma och ingefära. Makalöst gott! …
pizzabaguette
Pizzabaguette. Baka egen baguette eller köp en färdig som jag gjorde denna gång. Pizzabaguetten blir galet god, en riktigt lättgjord baguette som kan serveras som tilltugg till ett glas bubbel, en drink, till middagen, på buffén, ta med den på picknick eller ät den till en fräsch sallad. Den här baguetten gör alltid succé bland …
SKURNA sockerkakor
Skurna sockerkakor kryddade med Kockens gula superkrydda med kanel, kardemumma, ingefära, nejlika och svartpeppar. Gudomligt goda småkakor! I samarbete med Kockens superkryddor har jag bakat kryddiga, tunna småkakor med knastrande socker på toppen. Kockens gula superkrydda med kanel, kardemumma, ingefära, nejlika och svartpeppar ger en het smak som bryter av perfekt mot det söta strösockret …