Tekakor recept
TEKAKOR RECEPT Saftiga, hembakta tekakor. Detta är ett riktigt favoritrecept. Bröden har en rykande åtgång och alla i familjen älskar dem! Går bra att frysa in! Tips! Mjölken gå att byta ut mot vatten, men då blir bröden lite segare i konsistensen. Men supergoda ändå! TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) TEKAKOR 25–30 beroende på storlek …
NYTTIG BANANCHOKLADGLASS
Krämig bananchokladglass BANANCHOKLADGLASS Krämig, mjukglassliknande chokladglass banan! Den är klar på bara några minuter (om bananerna redan är infrysta). Perfekt när man är sugen på något gott, men vill vara nyttig. TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) så får du fler goda, enkla recept! NYTTIG bananchokladglass 1–2 portioner 2 bananer, frysta i skivor2 tsk kakao …
Kesogratäng med skinka
Kesogratäng är både nyttigt och supergott! En mycket lättlagad och enkel rätt som innehåller väldigt få kolhydrater. Bara 10 kolhydrater för hela gratängformen. Perfekt för den som vill äta lite kolhydrater. Till diabetiker: 200 g skinka = 2 gram kH500 gr Keso 4 % = 8.5 gram kHHela formen innehåller totalt 10 gram kolhydrater.(glöm inte …
Chokladtårta after eight
Chokladtårta med After Eight-plattor – en lyxig, supergod tårta som passar på alla kalas eller som dessert efter en god middag! Lyxig och superläcker! TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) CHOKLADTÅRTA AFTER EIGHT Ca 12 bitar 150 g smör3 dl strösocker3 ägg1/2 dl kakao1 ¾ dl vetemjöl1/2 krm salt Mintchokladglasyrca 25 plattor After Eightflorsocker Garnering på …
CHOKLADPUDDING recept
CHOKLADPUDDING RECEPT Krämig, ljuvligt god chokladpudding! En fantastiskt uppskattad och god dessert som kan förberedas och stå i kylen 1–2 dagar före servering. Tips! Vispgrädden kan bytas ut mot ytterligare 1 dl mjölk, men puddingen blir extra krämig och god med vispgrädde (eller 3 dl mjölk + 2 dl vispgrädde för ännu gräddigare konsistens). Vill …
GLACE AU FOUR recept
GLACE AU FOUR En klassisk glassdessert med ett härligt marängtäcke! Hallon & choklad är en ljuvlig kombination! Glass är alltid rätt till efterrätt! Glace au four är en klassisk, lyxig nyårsdessert som både barn och vuxna gillar. Använd antingen färdigköpt vaniljglass eller gör en krämig hemgjord variant som du snabbt och enkelt gör utan glassmaskin. Recept: Krämig, lättgjord …