Zucchinibiffar
Zucchinibiffar med mathavre och tzatziki! Zucchinibiffar 8 st (4 portioner) 300 g kall, kokt och skalad potatis1 zucchini, ca 300 g2 morötter, ca 150 g1 gul lök, ca 100 g2 vitlöksklyftor, pressade1 ägg1/2 tsk salt1 tsk curry (eller chiliflakes)svartpeppar1–2 msk rapsolja att steka i GÖR SÅ HÄR 1. Mosa potatisarna på en tallrik. 2. Riv …
GRAHAMSFRALLOR SOM INTE BEHÖVER JÄSA
Mjuka, härliga grahamsfrallor fyllda med fibrer och de går blixtsnabbt att baka. Degen innehåller bakpulver och behöver därför inte jäsa. På max 20 minuter har du goda frukostfrallor att njuta av. TIPS! Följ mig gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här, och Facebook (klicka här) så får du alltid alla nya recept direkt i ditt flöde! Mjöltips: byt …
lindas RABARBERPAJ
Ljuvligt god rabarbersmulpaj. Mycket vaniljsås ska det vara till smulpaj! TIPS! Följ gärna Lindas bakskola på Instagram (klicka här!) Smulig rabarberpaj Drömgod rabarberpaj som är väldigt enkel att baka! Ett riktigt toppenrecept som ni kommer älska! Tips! Blanda även i några jordgubbar eller hallon i rabarbern! Supergott! Knäckig paj tips! Tillsätt 1/2 dl ljus sirap i degen om du vill …
SESAMKRANSAR
Nygräddade sesamkranar. Foto: mobiltelefon Sesamkransarna jäser i ca 30 min på plåten. Foto: mobiltelefon SESAMKRANSAR Himmelskt goda frallor som passar till frukost, helgmiddagen, utflykt, buffé eller när du bara vill äta en supergod macka!Tips källjäsning! Frallorna går bra att kalljäsa! Baka då ut kransarna på plåten, ställ den övertäckt i kylen över natten och ta …
 
        FYNDA HOS MATSMART.SE 20–90% RABATT
I samarbete med Matsmart.se Jag fyndar bakingredienser på Matsmart.se! Använd koden: LINDA50, som ger 50 kronor i rabatt vid köp för minst 350 kronor. Den är giltig en gång per kund fram till den 26/5 2020 20–90 % billigare varor än i vanliga butiker Baka matsmart, det är det bästa jag vet! Jag passar alltid …

 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        