MJUKA FRUKOSTFRALLOR
Hembakade, mjuka frukostfrallor som är makalöst goda! Det går bra att byta ut vetemjölet mot rågsikt om man vill det. Tips! I min bok Lindas matbröd hittar du 50 av mina favorit-bröd-recept! En suverän bok och alla recept har steg-för-stegbilder! Klicka här för att beställa! Tips! Här finns fler goda recept på frallor – klicka här! …
KOLASNITTAR
Segknapriga kolasnittar med läcker kolasmak. En klassiker som är lite sega i mitten och knapriga på ytan. Kavla ut degen på ett bakplåtspapper, lägg den i en långpanna/plåt och skär i bitar efter gräddningen. Enkelt och underbart goda kakor! Tips! Baka ljuvligt goda Dumlekakor – klicka här till receptet! Kolasnittar i långpanna 25–30 bitar 150 g smör, …
BANANGLASS
Bananglass, även kallad Nicecream – en nyttig bananglass gjord av mjölk och banan! Den är fantastiskt god, krämig och lätt att göra! Ät glassen direkt när den är färdiggjord för när man fryser in den blir den hård och inte alls lika krämig. Tips! Baka nyttiga frallor som är supergoda – klicka till receptet här! BANANGLASS …
PLÅTBRÖD
Baka ut brödet på en vanlig ugnsplåt. Det är väldigt enkelt att baka ut degen direkt på plåten och brödet blir oerhört saftigt och gott! Själva bakprocessen tar inte alls lång tid och medan degen jäser kan man passa på att göra något annat. Tips! Baka fluffiga, underbara Polarfrallor – klicka till receptet här! PLÅTBRÖD 15 …
Frallor på plåt
Mjuka, saftiga frallor som jäser ihop på plåten och det gör dem extra fluffiga och goda! Jag har garnerat mina frallor med både vita och svarta sesamfrön, men självklart går det bra med en sorts sesamfrön, eller så kan man byta ut dem till vallmofrön om man vill. Eller gör dem utan frön, det går …
GLACE AU FOUR
juvlig kombination! Glass är alltid rätt till efterrätt! Glace au four är en klassisk, lyxig nyårsdessert som både barn och vuxna gillar. Använd antingen färdigköpt vaniljglass eller gör en krämig hemgjord variant som du snabbt och enkelt gör utan glassmaskin. Recept: Krämig, lättgjord hallonglass – klicka här! GLACE AU FOUR 8–10 portioner 2 liter vaniljglass2 dl frysta hallon, …